ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ-ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο τρόπος αποστολής και ο χρόνος παράδοσης ποικίλουν ανάλογα με τον όγκο και την άμεση διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων.

Τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα φεύγουν από εμάς την επόμενη εργάσιμη μετά την επικύρωση της παραγγελίας για αντικαταβολές και πληρωμές με κάρτα  ή μετά την παραλαβή της κατάθεσή σας για παραγγελίες που εξοφλούνται μέσω τραπέζης.

Για προιόντα που δεν υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα ο χρόνος αποστολής κυμαίνεται από 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες.

Σε περίπτωση εξαντλήσεως κάποιου προϊόντος θα υπάρξει τηλεφωνική ενημέρωση

Για παραγγελίες ως 99,99 Ευρώ

1.Παραλαβή στο καταστημα μας στην Λάρισα Παναγούλη 103 Α (2410-284720)                     κατόπιν συνεννοήσεως.Δεν πληρώνεται μεταφορικά.

2.Ελτά κούριερ Πανελλαδικό νούμερο από σταθερό 11120.Κόστος 5 Ευρώ + ΦΠΑ             Χρόνος παράδοσης 1 εργάσιμη για την ηπειρωτική Ελλάδα-2 εργάσιμες για τα νησιά.       Ζητήστε από μας το νούμερο voucher και αναζητήστε την αποστολή σας στο www.elta-courier.gr

3. Μεταφορική εταιρεία.Τα έξοδα αποστολής πληρώνονται απευθείας στη μεταφορική εταιρεία και ποικίλουν ανάλογα με τον όγκο και τον τόπο παράδοσης.Χρόνος παράδοσης 1 εργάσιμη για Αθήνα και Θεσσαλινίκη(παραλαβή του πελάτη από την μεταφορική)-2 εργάσιμες για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Για παραγγελίες απο 100 ως 299,99 Ευρώ

1.Παραλαβή στο καταστημα μας στην Λάρισα Παναγούλη 103 Α (2410-284720)                     κατόπιν συνεννοήσεως.Δεν πληρώνεται μεταφορικά.

2.Ελτά κούριερ Πανελλαδικό νούμερο από σταθερό 11120.Κόστος 9 Ευρώ + ΦΠΑ             Χρόνος παράδοσης 1 εργάσιμη για την ηπειρωτική Ελλάδα-2 εργάσιμες για τα νησιά.       Ζητήστε από μας το νούμερο voucher και αναζητήστε την αποστολή σας στο www.elta-courier.gr

3. Μεταφορική εταιρεία.Τα έξοδα αποστολής πληρώνονται απευθείας στη μεταφορική εταιρεία και ποικίλουν ανάλογα με τον όγκο και τον τόπο παράδοσης.Χρόνος παράδοσης 1 εργάσιμη για Αθήνα και Θεσσαλονίκη(παραλαβή του πελάτη από την μεταφορική)-2 εργάσιμες για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Για παραγγελίες από 300 Ευρώ και άνω...

1.Παραλαβή στο καταστημα μας στην Λάρισα Παναγούλη 103 Α (2410-284720)                     κατόπιν συνεννοήσεως.Δεν πληρώνεται μεταφορικά.

2. Μεταφορική εταιρεία.Τα έξοδα αποστολής πληρώνονται απευθείας στη μεταφορική εταιρεία και ποικίλουν ανάλογα με τον όγκο και τον τόπο παράδοσης.Χρόνος παράδοσης 1 εργάσιμη για Αθήνα και Θεσσαλινίκη-2 εργάσιμες για την υπόλοιπη Ελλάδα..

Για παραγγελίες εξωτερικού

1. Μεταφορική εταιρεία.Τα έξοδα αποστολής πληρώνονται απευθείας στη μεταφορική εταιρεία και ποικίλουν ανάλογα με τον όγκο και τον τόπο παράδοσης.Χρόνος παράδοσης 1 εώς 5 εργάσιμες.

Για την Κύπρο αποστολή κάθε Παρασκευή από Θεσσαλονίκη με καράβι και παράδοση Δευτέρα στον χώρο σας.

Για κάθε χαρτοκιβώτιο μέχρι 35 κιλά πληρώνετε περίπου 15 ευρώ (ανάλογα με την περιοχή) απευθείας στην μεταφορική εταιρεία που θα σας τα φέρει. Για μεγαλύτερες ποσότητες στέλνουμε σε παλέτα που χρεώνεται περίπου 75 Ευρώ(ανάλογα με την περιοχή)

.

Παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα έως Σαββατο (εκτός από αργίες). Παραγγελίες που τοποθετούνται στο σύστημα Παρασκευή από τις 5.00 μ.μ. και μετά, θα περάσουν τα στάδιο έγκρισης, προετοιμασίας και αποστολής τη Δευτέρα.

Σημείωση: Εάν επιθυμείτε το προϊόν να σταλεί σε διαφορετική διεύθυνση από αυτήν που καταχωρίσατε για τα προσωπικά σας στοιχεία, έχετε τη δυνατότητα να δηλώσετε διαφορετική διεύθυνση παραλήπτη στο σύστημα καταχώρισης παραγγελίας.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Εάν υπάρξει καθυστέρηση με την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας, σε εύλογο χρονικό διάστημα, μέσω e-mail ή/και τηλεφώνου για να σας ενημερώσουμε για τους λόγους καθυστέρησης καθώς και τον αναμενόμενο χρόνο αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα μπορείτε (εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί) να ζητήσετε την αλλαγή της παραγγελίας σε άλλο είδος ή ακόμα και την ακύρωση της παραγγελίας σας και επιστροφή των χρημάτων σας.

 


Το προϊόν προστέθηκε επιτυχώς στη σύγκριση προϊόντων!